Показано с 1 по 4 из 4

Питання щодо здоров'я (Львів)

Друзі, така справа, що вже й не знаю до кого звернутись. Почав помічати, що в туалет став ходити частіше, особливо вночі — по 3-4 рази за ніч, і це прямо псує сон. Вдень теж не сказати, що комфортно — постійно якась тяжкість, неприємні відчуття, іноді трохи пече. Раніше такого не було. Мені 39 років, ніби ще не старий, але вже й не хлопчисько. Може, хто мав схожі проблеми — поділіться, що робили? Сам у лікарню йти не поспішаю, але якщо не стане краще — доведеться. Просто хочеться зрозуміти, що це взагалі може бути. Буду вдячний за будь-які поради чи досвід, бо чесно — трохи вже накрутив себе.

В мене таке почалось десь у 42 — теж спершу думав, що саме пройде, бо ну що, трохи підмерз, може, випив зайвого. Але ні, воно ж тягнеться і тягнеться, а ще ті ночі без сну — просто біда. Терпів, поки вже не стало зовсім кепсько. Пішов тоді до уролога, хоч і не хотілось, бо, сам розумієш, мужикам важко таке визнавати. А виявилось — простатит. І сказали, що добре, що прийшов не пізно, бо міг би ще й хронічним стати. Так що не жартуй з цим.

Дякую тобі, щиро! Якось полегшало навіть після того, як прочитав. А то вже думав, що я один такий і що щось серйозне, аж до онко. Скажи, будь ласка, а ти сам як вирішив, до якого лікаря йти? Просто у нас в районі не знаю, чи є нормальні фахівці. Чи шукати приватно? І як взагалі обрати хорошого уролога? Бо я от з тих, хто все тягне до останнього, а зараз вже не хочеться гратися з вогнем. Якщо маєш якусь пораду по цьому — був би вдячний.

Та я тебе розумію, сам такий був — поки не приперло, то думав, обійдеться. Я спочатку пішов у державну поліклініку, але там було відчуття, що на мене дивляться, як на ще одного “поскаржився — іди додому”. Тому вирішив не мучитись і знайшов уролога у Львові https://mdclinics.com.ua/ua/uslugi/uroloh-lviv/ Записався до приватного — дорого, але мені треба було результат, а не черги й байдужість. У хорошого уролога відчувається, що він тебе слухає, пояснює, не сміється і не відмахується. Ще важливо, щоб не тільки пігулки виписав, а розібрався в ситуації. Якщо в тебе є можливість — краще шукати спеціаліста через тих, хто вже проходив таке. Не бійся питати. Твоє здоров’я — це не те, на чому економлять. І не затягуй — чим раніше почнеш, тим менше мороки.